Разпределителни стрели


ХИДРОМОТОР предлага разнообразие от първокласни разпределителни стрели на атрактивни цени. Ние Ви гарантираме високо качество и достъпни оферти, защото компанията е официален търговски представител на реномирания немски производител на иновативни разпределителни стрели, промишлени помпи, тунелни машини и бетонпомпи Putzmeister. Немската фирма е водеща в бранша заради безапелационното качество на техниката, иновациите и надеждността на продуктите, които изработва.

Висококачествени разпределителни стрели

Разполагаме с разпределителни стрели, подходящи както за малки обекти, така и за мащабно строителство на язовири, резервоари, електроцентрали. Техниката е конструирана за оптимално бързо монтиране и демонтиране, което спестява време и средства. Механиката на тези съоръжения е тествана при всякакви условия и затова може да разчитате на истинска дълготрайност. Всеки от моделите е произведен с оптимални технически характеристики, с които е добре да се запознаете, за да направите информиран избор.

При покупка на някой от артикулите може да разчитате на дългогодишните опитни специалисти на ХИДРОМОТОР за профилактика, ремонт на съоръженията, както в нашето хале, така и на място.

разпределителни стрели