M 47-5: Започва серийно производство


M 47-5: Започва серийно производство

Доставка на сериите на новия M 47-5 започват през септември, както е планирано, след първото публично представяне на машината от Putzmeister на Bauma през април.

Клиентите са наистина развълнувани от тази машина, както се вижда от големия брой поръчки, направени на Bauma. Нашите продажби, управление на продукти и APS отбора имат наистина хит на марката – от гледна точка на изискванията на клиентите на Putzmeister.
Производственият отдел работи неуморно, за да отговори на това високо търсене и да намали времето за чакане на нашите клиенти. Те са били в състояние да завършат с общо пет нови M 47-5 машини тази седмица, които бяха изпратени директно на клиентите. В допълнение вече има още четири M 47-5 машини за две редови секвенирани поточни линии , които ще бъдат завършени през следващия месец.
Фактът, че ние вече сме в състояние да произведем M 47-5 на производствена линия говори за високо ниво на зрялост на продукта. Това стана възможно само благодарение на цялостната обратна връзка от отдела за производство по отношение на машините за предварителна серия и сътрудничество с отдела за развитие за изпълнение на всички предложения за подобрение.
Машината M 47-5 е предназначена за използване в световен мащаб, както се вижда от завършените машини, показани на снимката, които започват от Турция, Близкия изток и Швейцария. За да се отговори на различните изисквания на пазара и да се гарантира удовлетвореност на клиентите по целия свят, новият M 47-5 разполага с широка гама от възможности за нашите клиенти.
M 47-5 е проектиран с четири оси и стандартно шаси , но машината също може да бъде доставена на шаси с пет оси, ако е необходимо – за клиенти, които се фокусират главно върху големи натоварвания. M 47-5 се доставя с 3 метров краен на маркуч като стандарт, но клиентът може също да поръча M 46-5 във варианти, които са разработени специално за използване с 4 метров краен на маркуч, ако е необходимо. Putzmeister също така предоставя голямо разнообразие от възможности за избор на клиентите, като на маркуча има притискващ клапан за чисто движение на стрелата на строителната площадка, допълнителен дизелов резервоар в стабилизатора за подобряване на работния обхват, а този маркуч и контейнера са с по-добро съхранение и още много други неща.

Подобно описание и документи на продуктите могат да бъдат намерени в InSite. За въпроси, свързани с допълнителни документи, моля свържете се с нас . Ако искате да научите какво друго може новият M 47-5 да прави, моля свържете се нас директно.